BENVINGUTS

BENVINGUTS

En molts moments ens trobem que no sabem actuar davant de diferents situacions o comportaments dels nostres fills i filles. En alguna ocasió necessitem l'ajuda d'algun expert que ens faci un cop de mà o que vegi la situació des d'un punt de vista diferent, fora del nostre entorn més proper.

És habitual en les entrevistes que tenim amb vosaltres que ens demaneu ajuda i consell per l'educació dels infants, però... no tenim la "vareta màgica"!

El que sí tenim són ganes d'ajudar-vos i des de l'escola hem pensat en crear un apartat al nostre Blog que anomenarem REBOST. Aquí podreu trobar articles, enllaços, vídeos... relacionats amb l'educació dels infants (etapes evolutives, comportaments, situacions familiars...). Temes dels que us hem sentit parlar a vosaltres en ocasions.

Esperem que us sigui d'utilitat i, per descomptat, estem oberts a tot tipus de suggerències.

dilluns, 19 de setembre del 2016

ELS PRIMERS DIES D'ESCOLA

Els primers dies d'escola poden ser durs pels nens i nenes que comencen P3, però potser ho és més pels pares que marxen i deixen el seu fill plorant.
Aquí us deixo l'enllaç a  un article de Ramon Almirall a La Vanguardia que us ajudarà a treure l'angoixa i us donarà consells interessants de com actuar de manera correcte.

Cliqueu aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada